KVALIFIKACIJE ZA EP U-21

Ajdin Hasić: Očekujemo tri boda na otvaranju kvalifikacija

Tek smo se okupili i u toku sedmice ćemo više znati i o protivniku, ali i o našoj spremi, zaključio je Đokanović

Sa današnjeg treninga nada bh. fudbala u Zenici. NSBiH

Piše: G. Šumar

22.3.2021

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se danas u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici i počeli pripreme za početak kvalifikacija i duel s Crnom Gorom.


Pozitivna energija

- Raduje me da su svi pozvani igrači došli sa jednom pozitivnom energijom, rekao je selektor reprezentacije BiH u-21 Slobodan Starčević i dodao:

- Nadam se da ćemo tu energiju sačuvati tokom cijelih priprema i prenijeti je na teren u važnoj utakmici na početku kvalifikacija. Mnogo bi nam značila tri boda u prvom meču i sve smo podredili tom cilju.

Reprezentativac Ajdin Hasić očekuje pobjedu u Crnoj Gori.

- Ovo je prvo okupljanje nove U-21 generacije i imamo sedam dana da se spremimo za utakmicu. Za to vrijeme selektor i stručni štab će nam pokazati šta da radimo i upoznati nas sa protivnikom. Očekujemo tri boda na otvaranju kvalifikacija, vjerujem da ova ekipa može napraviti dobre rezultate, optimista je Hasić

Mi smo motivisani

Vezista Andrej Đokanović također očekuje uspješan start.

- Drago mi je što smo se okupili. Ovo je nova generacija i nadam se da ćemo biti uspješni. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo na gostovanju u Podgorici. Neće biti lako, ali mi smo motivisani i vjerujem da možemo doći do tog cilja. U dobroj sam formi, a vjerujem da su i ostali igrači. Tek smo se okupili i u toku sedmice ćemo više znati i o protivniku, ali i o našoj spremi, zaključio je Đokanović

Meč Crna Gora - Bosna i Hercegovina na programu je 29. marta na DG Areni u Podgorici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.