FK OLIMPIK

Kruz: Siguran sam da ćemo ostvariti naš cilj

Velež je vrlo dobra ekipa, o čemu svjedoče i njihovi rezultati, rekao je napadač sarajevskih "Vukova

Natan Kruz. Društvene mreže

Piše: G. Šumar

4.4.2021

Fudbaleri Olimpik će u posljednjoj utakmici 24. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra (18 sati) na Koševu dočekati Velež. 


Nova pobjeda

- Velež je vrlo dobra ekipa, o čemu svjedoče i njihovi rezultati, rekao je napadač sarajevskih "Vukova" Natan Kruz (Nathan Crepaldi Cruz), te dodao:

- Imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali djeluju jako kao kolektiv i svakako da nam predstoji jedna zahtjevna utakmica. Imali smo dovoljno vremena tokom pauze da se i regenerišemo, ali i analiziramo i pripremimo za duel sa Mostarcima. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe na terenu da ostvarimo novu pobjedu.

Kruz je tokom jesenjeg dijela stigao u redove Olimpika, a vrlo brzo se pokazao kao pojačanje i izborio za status prvotimca.

- Dolazak u Olimpik pokazao se kao pun pogodak. Dobio sam priliku za igru, što je meni najvažnije bilo u tom momentu. Svakako da sam zadovoljan trenutnom situacijom, a nadam se da će biti još bolje u nastavku sezone, optimista je Kruz .


Vidljiv napredak

Ističe da je vidljiv ekipni napredak u odnosu na jesenji dio sezone.

- Dolaskom šefa Petrovića dosta smo promijenili ekipu, način na koji igramo, dobro smo se spremili i to je vidljivo na terenu. Ekipa pored dobrih rezultata, pruža i bolju igru na terenu, te sam siguran da ćemo uspjeti ostvariti naš cilj, zaključio je Kruz.

Direktan prijenos meča Olimpik i-Velež možete pratiti putem platforme MojaTV.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.