PREMIJER LIGA

Bijelsa: Očekujemo neočekivano

Fudbal je pun iznenađenja i nema ništa ljepše za gledaoca nego kada se dogodi nešto što nije očekivao, rekao je argentinski stručnjak

Marselo Bijelsa. Arhiva

G. Š. / Sport klub

9.4.2021

Menadžer Lidsa Marselo Bijelsa (Bielsa) s puno optimizma ulazi u duel, koji će u subotu njegov tim odigrati protiv lidera Mančester sitija. U prvom dijelu prvenstva duel istih rivala u Lidsu završen je 1:1...


Vjerujem u svoje momke

- Fudbal je pun iznenađenja i nema ništa ljepše za gledaoca nego kada se dogodi nešto što nije očekivao, rekao je argentinski stručnjak i dodao:

- Vjerujem u svoje momke, da mogu da urade nešto protiv Sitija. Često se dešava da rezultat uopšte ne odslikava ono što se dešavalo na terenu. I zbog toga ljudi toliko vole fudbal.

Nedavno je Bijelsa stil igre Mančester sitija nazvao „magičnim“.

- Kada sam rekao da Siti igra magično, to ne znači da mislim da je Gvardiola čarobnjak. On je jednostavno napravio igru, koja funkcioniše i kojoj je teško parirati. Uvijek se pojavi neko iznenađenje. Naravno da mu je i posao olakšan, jer ima fenomenalne fudbalere. Na nama je da nađemo način da ih zaustavimo, istakao je Bijelsa.


Direktan prijenos

Lids trenutno zauzima 11. mjesto sa 42 boda, dok je Siti ubjedljivo prvi sa čak 14 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Mančester junajted. Meč između Sitija i Lidsa na Etihad stadionu počinje u subotu u 13.30 sati, uz direktan prijenos na Sport klubu 1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.