BRAZIL

Adriano u suzama dočekao vijest koju čeka cijeli život

Najbolje trenutke svoje karijere doživio je u vremenu kada je branio boje Intera, ali potom su uslijedili problemi

Adriano: Veoma sam uzbuđen, ovo je uvijek bio moj san. Društvene mreže

G. Šumar

4.5.2021

Bivši nogometni reprezentativac Brazila Adriano svojevremeno je bio jedan od najboljih napadača svijeta, ali nikada do kraja nije uspio ispuniti sav svoj potencijal.


Najbolje trenutke svoje karijere doživio je u vremenu kada je branio boje Intera, ali potom su uslijedili problemi. Nakon što je dobio vijesti da mu je preminuo otac, Brazilac je pao u depresiju, počeo propuštati treninga kluba, a često je znao i pretjerati s alkoholom.

Nakon nekoliko godina provedenih u Evropi odlučio se vratiti u domovinu, gdje je na jedan tužan način okončao svoju karijeru. Njegovi problemi s alkoholom i depresijom trajali su nekoliko godina, a čini se da je ovaj 39-godišnjak tek nedavno uspio da stane na svoje noge i malo razmisli o svemu.

Dugo nije Adriana bilo u javnosti, a nakon jedne objave na Instagramu ponovno je na sebe skrenuo pažnju. Naime, objavio je emotivne fotografije na kojima se vidi kako plače.


Razlog tome bilo je to što je dobio vijesti da će biti dio staze slavnih na legendarnoj Marakani, nije mogao suspregnuti emocije.

- Ovo su fotografije kada sam dobio vijesti da ću biti dio staze slavnih na Marakani. Hvala vam na svemu. Veoma sam uzbuđen, ovo je uvijek bio moj san - poručio je Adriano.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.