ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA

Senegalac koji ironično reaguje na video tutorijale ponizio bildera i oduševio slavnog fudbalera

Uopšte ne priča u svojim videima što mu je dodatno doprinijelo uspjehu na društvenim mrežama, jer tako prelazi jezičke barijere

Okarakterisan kao najveće otkriće društvenih mreža u posljednjih nekoliko mjeseci. Instagram

Piše: A. M.

21.5.2021

Možda ne znate njegovo ime, ali ste njegovu fotografiju ili video sigurno vidjeli na nekoj od društvenih mreža. 

On je okarakterisan kao najveće otkriće društvenih mreža u posljednjih nekoliko mjeseci, jer u svojim šaljivim videima na ironičan način komentariše tutorijale. Zove se Khabane Lame, poznat i kao Khaby, Senegalac je sa italijanskim državljanstvom i na Instagramu ga prati ga više od 13 miliona ljudi.

Bez ijedne izgovorene riječi, Khabi ironično mimikom reaguje na fancy tutorijale koji pokazuju kako da na komplikovan način uradite jednostavnu stvar.

Primjer za to je njegov najgledaniji video snimak, koji već ima 232 miliona pregleda, na kojem u uvodu pusti jedan od tih tutorijala koji pokazuje kako se banana zapravo siječe umesto da se oguli.

Na to Senegalac jednostavno oguli bananu i pokaže ljudima da ne bi trebalo puno pažnje obraćati na nova pravila sa društvenih mreža, kad je život u suštini jednostavan.

On uopšte ne priča u svojim videima što mu je dodatno doprinijelo uspjehu na društvenim mrežama, jer tako prelazi jezičke barijere. 

Ovaj put njegov video oduševio i slavnog italijanskog fudbalera Alesandra Del Pijera (Alessandro Del Piero).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.