FK SARAJEVO

"Oproštaj od Sarajeva mi je jedan od najtežih momenata u karijeri"

Sarajevo je ostalo bez desnog beka Dušana Hodžića koji nije produžio ugovor s Bordo timom

Hodžiću je ugovor isticao ovog mjeseca. FB

M. K.

3.6.2021

Desni bočni fudbaler Dušan Hodžić nije više član FK Sarajevo, a to je potvrdio i sam fudbaler koji se porukom na svom Instagram profilu oprostio od Bordo tima.

Hodžić, koji će u očima većine simpatizera bordo boje ostati upamćen kao jedno od najlošijih pojačanja dovedenih na Koševo posljednjih desetak godina, i koji je nedavno ušao u fizički sukob s navijačima u Trening kampu FKS, emotivnom porukom oprostio se od Bordo tima.

"Oproštaj od FK Sarajevo u kojem sam proveo pet nevjerovatnih godina, na ovaj način mi je jedan od najtežih momenata u karijeri. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za Bordo dres, a nezaboravni momenti sa naših Evropskih takmičenja i podizanje svih titula ostat će mi omiljene uspomene u životu. Zahvalan sam svim ljudima iz kluba, što su mi pružili priliku da budem i ja dio Bordo priče, trenerima na predanom radu, saigračima koji nisu samo sjajni fudbaleri, nego i sjajni prijatelji. Zahvalan sam i navijačima koji su svaku utakmicu bili tu za nas, i koji nikada nisu prestali vjerovati da možemo svi zajedno napraviti zavidne rezultate. Svojim prijateljima i saigračima želim sreću u narednim izazovima, jer sam uvjeren da imamo i dalje sjajnu ekipu koja će da pravi još mnogo historijskih uspjeha.

Drago mi je što sam bio dio ovakve FUDBALSKE HISTORIJE i VELIČINE kao što je FK Sarajevo, napisao je Hodžić čiji je ugovor isticao na kraju ovog mjeseca.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.