TRAGEDIJA

Bivši igrač Milana pronađen mrtav u svojoj kući

Visin je inače rođen u Etiopiji 2000. godine, ali vrlo brzo je preselio u Italiju

Seid Visin. Društvene mreže

G. Š. / Gazzetta dello Sport

4.6.2021

Tragične vijesti stižu nam iz svijeta nogometa, nakon što je bivši mladi igrač Milana Seid Visin (20) pronađen mrtav u vlastitom domu.

Visin je inače rođen u Etiopiji 2000. godine, ali vrlo brzo je preselio u Italiju. Tamo ga je usvojila jedna porodica, da bi nekoliko godina kasnije stigao u Milan gdje je igrao za mlađe uzraste "Rosonera". Kako prenosi italijanska "Gazzetta dello Sport", u jednom je trenutku bio i cimer s golmanom  Đanluiđijem Donarumom (Gianluigi Donnarumma). Također je igrao i za Benevento, ali se 2016. godine odlučio ostaviti velikog nogometa i vratiti kući, gdje se igrao futsalom u redovima "Atletico Vitalice". Upravo iz tog kluba otkrili su na svojem Facebook profilu tragičnu vijest.

- Tvoj osmijeh i neupitni talent će vječno ostati s nama. Danas odlaziš kao što si stigao, ostavljajući nas bez teksta. Zauvijek ćeš ostati upamćen u našoj historiji, jer veza između onih koji vole bezuvjetno ostaje vječno.

Također, treba istaknuti kako je počast tragično preminulom Visinu odao i rođak poznatog menadžera Mina Raiole, koji je na svojem Instagram profilu objavio fotografiju njih dvojice... 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.