FK BORAC

Maksimović obavio prozivku: Ostali bez Mehanovića, vraća se Lukić

Ovog ljeta Borac su zvanično pojačali Milan Vušurović (Radnik) i Nikola Ćetković (Željezničar, Banjaluka)

Šef struke Borca zadovoljan igračkim kadrom. mondo.ba

M. K.

10.6.2021

Fudbaleri i stručni štab aktuelnog prvaka BiH,FK Borac, danas su krenuli s pripremama za narednu sezonu i euro nastupe koji su pred njima.

- Osjećam istu odgovornost kao i zimus. Smatram ovo novim početkom, ali sa određenom dozom samopouzdanja. Svi treba da budemo skromni, a iz te skromnosti, koja nas je i dovela do šampionskog slavlja, da se pojačamo i budemo opet među glavnim kandidatima za osvajanje titule, poručio je trener Marko Maksimović, te dodao:

- Ostali smo bez Elvisa Mehanovića, ali dobijamo Jovu Lukića, koji se oporavlja. Nadam se da će i Marko Brtan naći zajednički jezik sa Upravom kluba i ostati, rekao je trener Borca, a prenosi Mondo.

Na prozivci su se pojavili: Bojan Pavlović, Luka Damjanović, Aleksandar Subić, Aleksandar Vojnović, Bojan Marković, Dejan Uzelac, Filip Račić, Dino Ćorić, Đorđe Ćosić, Jovo Lukić, Dejan Bosančić, Milan Šikanjić, Goran Zakarić, Dejan Javorac, Savo Šušić, Luka Bobić, Boro Erić, Branko Božić, David Vuković i Slobodan Vuk Vujmilović. Reprezentativci i igrači koji su dobili duži odmor ekpi će se priključiti u ponedjeljak, dok su Almedin Ziljkić i Panajotis Moraitis dobili duže odsustvo.

Ovog ljeta Borac su zvanično pojačali Milan Vušurović (Radnik) i Nikola Ćetković (Željezničar, Banjaluka).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.