NJEMAČKA

Nakon historijskog promašaja: Neutješni Miler podijelio svoje emocije s navijačima

Oglasio se Miler na svom Instagram profilu, gdje je ostavio emotivnu poruku za navijače

Miler u nevjerici nakon promašaja protiv Engleske. UEFA

M. K.

30.6.2021

Njemačka je nakon poraza od Engleske u velikom okršaju starih rivala u osmini finala Eura 2020, eliminisana s turnira, a posebno će ovu utakmicu pamtiti Nijemac Tomas Miler (Thomas Muller). 

Igrač Bajerna je kod vodstva Engleza 1:0 probio englesku odbranu, krenuo sam prema engleskom golu, ali kad se pojavio ispred Đordana Pikforda (Jordan Pickford) loptu je poslao pored gola. Ovaj promašaj ostat će kao jedan od najvećih i i najključnijih u historiji evropskih prvenstava i njemačkog fudbala.

Oglasio se Miler na svom Instagram profilu, gdje je ostavio emotivnu poruku za navijače.

- To je taj trenutak koji ćete pamtiti na kraju, s kojim ćete zaspati. Za taj trenutak radite, trenirate i živite čitav svoj fudbalski život. To je trenutak u kojemu sve imate u svojim rukama, možete vratiti svoju ekipu u utakmicu i baciti cijelu naciju u ekstazu. Imate takvu priliku i onda je propustite, to stvarno prokleto boli. I mene, i saigrače, i selektora, sve one koji su mi dali povjerenje da budem tu, ali najviše boli zbog svih navijača koji su bili tamo i koji su nas podržavali tokom cijelog EURA, napisao je Miler.


"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.


 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.