SERIJE A

Kaljari pojačanje predstavio uz insert iz filma "Sam u kući"

Kevin Strotman stigao na posudbu iz Olimpik Marseja

Strotman: Do kraja sezone na Sardiniji. TWITTER

E. Ćosić

4.7.2021

Objave sportskih kolektiva na društvenim mrežama znaju biti domišljate, zbog čega privuku veliku pažnju i postanu hit. Posljednji u nizu klubova koji je na internet plasirao zanimljivo predstavljanje novog fudbalera je Kaljari koji je Kevina Strotmana (Strootman) predstavio uz insert iz filma "Sam u kući".

Nizozemski veznjak na Sardiniju stiže kao posuđen fudbaler Olimpik Marseja u koji je stigao 2018. godine iz redova Rome. Strotman je posljednju polusezonu proveo na posudbi u Đenoi, a postizanjem dogovora sa Kaljarijem ponovo će igrati u italijanskom fudbalu. 

Njega je Kaljari predstavio na sjajan način, uz insert iz filma "Sam u kući", kada glavni lik, Kevin ostane kući zaboravljen od strane svoje porodice koja je otišla na odmor. Majka shvati da najmlađeg sina nema tek kad su sletili i uzimali prtljag, pa iz petnih žila vikne: - Kevineee!

Inače, Strotman je u 18 utakmica koliko je odigrao za Đenou upisao četiri asistencije i pomogao klubu da opstane u eliti. U 46 navrata je igrao i za reprezentaciju Nizozemske za koju je postigao tri pogotka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.