KOPA LIBERTADORES

Atletiko je eliminisao Boku, a onda je izbila opšta tuča

Markos Roho je išao toliko daleko da je koristio u tuči i protivpožarni aparat

Poslije utakmice izbila je tuča. AFP

M. K.

21.7.2021

Boka Juniorsi su eliminisani iz Kopa Libertadoresa od Atletika Mineira i to nakon finalne penal serije, a nakon što su oba meča ovih rivala završila rezultatom 0:0.

Da poraz bude bolniji, Boka je bila ta koja je vodila 1:0 na penalima, da bi potom tri serije zaredom promašila, odnosno golman Atletika Emerson je odbranio dva puta. 

A onda je poslije meča južnoamerički temperament proradio, pa je izbio haos odnosno sukobi između igrača Boke i Atletika, a umiješali su se i predstavnici klubova, te članovi stručnog štaba.  Markos Roho (Marcos Rojo) je išao toliko daleko da je koristio u tuči i protivpožarni aparat. 

Privedeno je čak osam igrača argentinskog kluba, a mediji iz Buenos Airesa pišu da je ambasador Argentine u Brazilu morao da interveniše da ih brazilske vlasti puste.

U drugojm odigranom susretu osmine finala Sao Paulo je eliminisao Rasing nakon pobjede 3:1 u gostima, nakon što je prvi meč završen 1:1.

Od ostalih parova osmine finala treba izdvojiti okršaj Palmeirasa i Univerzidada Katolike (prva 0:1), te Argentinosa i River Platea (1:1).


Kladionica Mozzart na pobjedu Palmeirasa daje kvotu 1,45, dok je kvota na pobjedu Univerzidada 8,00. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.


Kladionica Mozzart na pobjedu Argentinosa daje kvotu 5,10, dok je kvota na pobjedu River Plate 1,77. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.