PREMIJER LIGA BIH

Dudić primoran mijenjati: Čak osam izmjena u odnosu na susret sa AEK-om

"Rođeni" u okviru 3. kola bh. prvenstva dočekuju Rudar iz Prijedora

Dudić: Već u četvrtak igraju sa Elfsborgom. ARHIV

E. Ćosić

2.8.2021

Večeras se od 20 sati, obzirom na to da se ona Borca i Tuzla Cityja tek treba odigrati, igra pretposljednja utakmica 3. kola Premijer lige BiH, a u Vrapčićima se sastaju Velež i Rudar.

Trener "Rođenih" Feđa Dudić je bio primoran mijenjati, jer njegove izabranike već u četvrtak očekuje novi evropski test i gostovanje Elfsborgu, pa je tako u odnosu na meč sa AEK-pom napravio čak osam promjena. 

Za Velež večeras počinju Kačavenda, Radović, Zvonić, Zeljković, Pršeš, Ćosić, Vehabović, Osmić, Dejanović, Brandao i Georgijević, a od onih igrača koji su istrčali na Olimpijski stadion Atine, večeras igraju neumorni Zeljković, Pršeš i Ćosić.

Dudić je na klupi ostavio Bogdanovića, Anđušića, Fereiru (Ferreyra), Radovca, Ovčinu, Hasanovića, Cvijanovića, Zubanovića i Zajmović.

Na drugoj strani, trener Rudara Nikica Milenković će utakmicu otvoriti sa sljedećih 11: Šćekić, Pekija, Pavlović, Redžić, Burazor, Dojčinović, Zekanović, Jakupović, Amoah, Klarismario (Clarismario) i Mandić, dok će priliku sa klupe čekati Topolović, Halilović, Sadiku, Bilbija, Danilović, Gavranović, Sajak, Marić i Smajić.






Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.