MARCA

Španci šokirani slikama iz Zagreba: Marš BBB-a u potrazi za suparničkim navijačima koji teroriziraju Evropu

Brojni strani mediji objavili su snimke haosa iz Dubrave

Neredi u Zagrebu. Marca

G. Š. / Marca

5.8.2021

Krvavi uvod imala je utakmica između Dinama i poljske Legije u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, u kojem je došlo do okršaja između navijača zagrebačkog i poljskog kluba.

Brojni navijači poljskog kluba, poznati po huliganskim ispadima u zemlji i inostranstvu došli su u Zagreb dan uoči prve utakmice te se u predvečerje smjestili u dva kafića zagrebačkoj Dubravi. Vrlo brzo uslijedio je žestoki obračun, a neposredno prije objavljena je i snimka u kojem se mogu vidjeti navijači Dinama kako poput vojske marširaju prema Poljacima opremljeni letvama, palicama i bakljama.

Brojni strani mediji objavili su snimke haosa iz Dubrave, a madridska "Marca" pod naslovom 'Marš Bad Blue Boysa u potrazi za suparničkim navijačima koji teroriziraju Evropu', također stoji kako je snimka 'naoružanih' navijača šokirao sve na društvenim mrežama.

U neredima i sukobu navijača Dinama i poljskog kluba Legije u naselju Dubravi oštećeno je pet ugostiteljskih objekata i tri parkirana automobila. Nema ozlijeđenih osoba, a policija je silom odbila napad navijača, saopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.