VATRENI MORAJU POBIJEDITI

Hrvatski navijači spremili poseban dekor za utakmicu protiv Rusa

Najvatreniji hrvatski navijači su putem društvenih mreža objavili kako će u koloni krenuti prema stadionu i to iza transparenta s natpisom "Vukovar"

Navijači u Splitu pripremili dekor. Facebook

M. K.

14.11.2021

Iako se neće raditi o noćnoj utakmici (15 sati), te će to sigurno donekle utjecati i na samu atmosferu na stadionu, reprezentaciju Rusije će na "Poljudu" u Splitu dočekati vatrena atmosfera, te preko 30.000 hrvatskih navijača koji se spremaju za odlučujući kvalifikacioni duel protiv Rusije, u kojem moraju slaviti ako žele do prvog mjesta i direktnog plasmana u Katar.

"Poljud" je rasprodan, a najvatreniji hrvatski navijači su putem društvenih mreža objavili kako će u koloni krenuti prema stadionu i to iza transparenta s natpisom "Vukovar", dok će svi ostali transparenti biti izvješeni na samom stadionu. 

"U ovoj posebnoj prilici fokus je isključivo na pijetetu Vukovara te će ispred povorke navijača biti samo jedan transparent u počast gradu heroju. Svi sudionici trebaju biti u korteu iza udarnog transparenta. Budite dio spektakla", poručili su navijači Hrvatske na društvenim mrežama.

Nema sumnje da će i pored neobičnog termina atmosfera u Splitu doživjeti vrhunac pogotovo ako Luka Modrić i društvo ostvare dobar rezultat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.