SRBIJA IZBORILA SP 2022.

Stojković o Vučićevoj milionskoj nagradi: Prodao bih sve da odem u Katar, meni novac ne treba

Ja sam totalno na zemlji i to tražim i od igrača, rekao je selektor Srbije

Veliki uspjeh Stojković je napravio sa "Orlovima". RAS Srbija

M. K.

18.11.2021

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, u intervjuu za jednu srbijansku televiziju, govorio je o uspjehu Srbije i odlasku na SP u Katar, a dotakao se i nagrade od milion eura koju je predsjednik te zemlje, Aleksandar Vučić, obećao reprezentativcima ako se plasiraju u Katar.

- Sa igračima imam odličan odnos i komunikaciju, imamo dobar tim sa pobjedničkim mentalitetom i znamo da možemo da dobijemo koga god hoćemo. Mi možemo svakog da pobijedimo. Na meni je da ih samo poguram ka cilju. Ne može vojska da ima lošeg generala. On mora da bude strateg, na početku je rekao Stojković.

Istakao je da nikakav novac ni njemu ni igračima nije motiv.

- Kada utišate "La Luž" sa 62.000 navijača – za to se živi! Ja bih sve prodao da odem u Katar, meni nikakav novac ne treba. Taj milion od države, to znači da nas država podržava, to je samo dodatni vjetar u leđa. Igrači nisu znali da će predsjednik doći da ih isprati, samo sam ja znao jer smo se tog dana čuli i dogovorili, ali za taj milion nisam. To su za mene trivije, a vidim da se mnogi time bave. Igrači nisu mogli da vjeruju da ih je posjetio predsjednik, priča Piksi.

Na kraju je rekao kako razumije euforiju koja vlada u narodu, ali da je u timu ne dozvoljava.

-Ja sam totalno na zemlji i to tražim i od igrača. Volio bih da kao narod pokažemo jedinstvo u periodu pred nama, zaključio je Stojković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.