DVA NOVA IMENA

Fudbaleri Željezničara i Slobode na spisku selektora Peteva

Sretan sam zbog poziva. Svakom igraču je san da predstavlja svoju zemlju i sigurno je da će ovo biti motiv za još jači rad, rekao je Saša Maksimović

Maksimović dobio poziv među "Zmajeve". FK Sloboda

M. K.

6.12.2021

Nakon obavijesti iz FK Velež da su igrači "Rođenih" Mehmed Ćosić i Haris Ovčina dobili pozive u A selekciju BiH, još dva kluba su se "pohvalila" pozivima njihovih igrača.

Naime, Željezničar i Sloboda objavili su putem svojih zvaničnih stranica da su njihovi prvotimci, Vedran Vrhovac odnosno veznjak Saša Maksimović na spisku selektora Ivajla Peteva (Ivaylo) za duel sa SAD-om 18. decembra.

- Selektor Ivajlo Petev pozvao je Vedrana Vrhovca za naredni susret "Zmajeva" protiv Sjedinjenih Američkih Država koji se igra 18. decembra u Los Anđelesu, potvrdio je Željo, baš kao i tuzlanski premijerligaš.

- Sretan sam zbog poziva. Svakom igraču je san da predstavlja svoju zemlju i sigurno je da će ovo biti motiv za još jači rad i što bolje igre na terenu. Hvala stručnom štabu kao i svim mojim saigračima bez kojih ovaj poziv zasigurno ne bi bio moguć, kazao je igrač Slobode Saša Maksimović za zvaničnu stranicu kluba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.