LOS ANĐELES

Rahimić: Reprezentativci su u odličnoj formi

Imaju dosta kvalitetnih igrača, ali nadam se da ćemo mi odigrati dobro i da ćemo dati sve od sebe da napravimo dobra rezultat, rekao je trener "Zmajeva"

Sa sinoćnjeg treninga "Zmajeva" u Los Anđelesu. NSBiH

Piše: G. Š.

15.12.2021

Naši reprezentativci su sinoć u "Dignity Health Sports Parku" u Los Anđelesu, gdje u noći sa subote na nedjelju igraju prijateljsku utakmicu sa selekcijom SAD, odradili trening.

- U Zenici smo odradili dio priprema za ovaj meč, rekao je trener u stručnom štabu našeg državnog tima Elvir Rahimić i istakao da su igrači u dobroj kondiciji.

- Snijeg je malo otežavao posao u Zenici, ali uspjeli smo da odradimo sve što smo planirali. Sinoć smo stigli u Los Angeles nakon napornog puta. Važno je da su svi zdravi i možemo računati na sve igrače koji su tu. Takmičenje u našoj ligi je nedavno završeno i vidi se da su igrači u odličnoj formi.

Rahimić se osvrnuo i na predstojeći meč sa selekcijom SAD.

- To je ekipa koja se bori za plasman na Svjetsko prvenstvo i kako smo mogli da vidimo iz njihovih najava, i oni žele da provjere neke nove igrače. U svakom slučaju, to je jedna dobra i ozbiljna reprezentacija. Imaju dosta kvalitetnih igrača, ali nadam se da ćemo mi odigrati dobro i da ćemo dati sve od sebe da napravimo dobra rezultat - zaključio je Rahimić.

Sa sinoćnjeg, prvog treninga u Los Anđelesu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+22
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.