TRANSFER ŠOKIRAO NAVIJAČE

Bočkaj otišao iz Osijeka u Dinamo, navijači mu poručili: Hvala što si nam upropastio Božić

Pristalice Osijeka su ostale zatečene nakon što se pojavila vijest da ih je napustio najbolji asistent lige i preselio se na Maksimir

Bočkaj: Iz Osijeka u Dinamo. direktno.hr

E. Ćosić

24.12.2021

Slovenski fudbaler Petar Bočkaj je odlučio napustiti Osijek i preseliti se u Dinamo Zagreb. Potez najboljeg asistenta HNL-a i ljubimca navijača nije najbolje "legao" pristalicama tima iz Gradskog vrta, pa su mu poručili da im je upropastio Božić.

- Hvala ti što si nam upropastio Božić - stoji u objavi na Facebook stranici Bijelo-plava birtija, najpopularnijoj stranici koja okuplja navijače Osijeka, a ispod fotografije nasmiješenog Bočkaja nižu se negativni komentari na cijelu priču. Većina je usmjerena prema upravi kluba, a ima i onih koji Bočkaju zamjeraju prelazak.

- Uprava ovo nije smjela dozvoliti i prodati ga! Pero sretno u Dinamu - glasio je komentar jednog od navijača, a bilo je i drugih komentara koji nisu štedjeli upravu Osijeka.

- Mažu nam se oči, samo kradu nas. Niko od uprave da se javi, onda nam se desi ovo. Mislim, strašno.

Bilo je i onih komentara, u kojima su navijači tvrdili kako su oni i klub bili strpljivi s Bočkajem, a da im je on sada zabio nož u leđa.

- Ma može on nama zahvaliti što smo istrpjeli sva njegova sra** i uvijek bili za njega, a on ovako u pola sezone u Dinamo. Di je sad priča želim ostati u Osijeku i sva ta sra** što je nedavno pričao. Šamar veliki od cijelog kluba i njega prema navijačima i ambicijama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.