OBJAVILI IZ KLUBA

Dresovi FK Sarajevo i SFK 2000 od danas dostupni i na američkom tržištu

Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje navijače i simpatizere iz Sjedinjenih Američkih Država, da posjete našu online prodavnicu i izaberu dres za sebe.

Pidro: Historijski transfer u MLS ligu. FK Sarajevo

I. Ć.

1.2.2022

Tragom historijskog transfera Selmira Pidre u MLS ligu, Fudbalski klub Sarajevo napravio je novi poslovni potez i od danas su dresovi ne samo Pidre nego i ostalih prvotimaca FK Sarajevo kao i SFK 2000 dostupni na američkom tržištu putem web stranice www.fksarajevo.com

Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje navijače i simpatizere iz Sjedinjenih Američkih Država, da posjete online prodavnicu kluba i izaberu dres za sebe. 

- Posebne pogodnosti čekaju one koji su se već učlanili u Klub, a za sve koji to žele to mogu učiniti putem istog web shopa i tako postati dio velike porodice okupljene oko FK Sarajevo - ističu iz kluba.

Trenutno se u ponudi nalaze službeni dresovi Fudbalskog kluba Sarajevo za takmičarsku sezonu 2021/22, koje je u moguće personalizirati sa natpisom i brojem. Dostava se vrši širom Amerike.

- Ovo je samo dio poslovne strategije koja prati naše sportske ciljeve, a posebno nas raduje da na ovaj način možemo povezati veliku bh. zajednicu u SAD i omogućiti im da imaju suvenir koji ih povezuje sa omiljenim klubom, Sarajevom i Bosnom i Hercegovinom! - poručili su iz Sarajeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.