PRIZNAO

Fudbaler Vejn Runi otvoreno: Zaključao bih se i samo pio

Nikada nisam ni razmišljao šta sve donosi život profesionalnog fudbalera, poručio je on

Fudbaler Vejn Runi. AGENCIJE

A. O.

6.2.2022

Legendarni engleski fudbaler sada menadžer Derbija Vejn Runi govorio je o pritisku sa kojim se suočavao na početku karijere, a otkrio je bilo dana kada bi se zaključavao i samo pio.

Naime, on je u Premijer ligi debitovao sa 16 godina u dresu Evertona, za reprezentaciju Engleske golove je već davao sa 17, dok je het-trikom u Ligi šampiona obilježio početak karijere u Mančester junajtedu.

- Nisam bio spreman za to. Nikada nisam ni razmišljao šta sve donosi život profesionalnog fudbalera. Tokom prvih godina u Junajtedu, vjerovatno do rođenja mog prvog sina, sam se zaključavao, nisam izlazio. Bilo je perioda kada bismo dobili nekoliko slobodnih dana, a ja bih se zaključao i samo pio. Ljudi su možda znali da volim da pijem, ali nisu znali šta se dešava u mojoj glavi. Osjećao sam ogroman pritisak kao igrač reprezentacije, Junajteda, a u novinama su objavljivane neke stvari o mom privatnom životu. U kraju u kojem sam odrastao, nikada ne pričate ni sa kim, već samo pronađete rješenje za sebe - rekao je Runi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.