USPJEŠNA AKCIJA

Jubilarni 10.000. član "Plavih" je Udruženje navijača FK Željezničar

Iz Udruženja navijača FK Željezničar poručili su da je akcija učlanjenja u klub još jednom pokazala njihovu snagu i zajedništvo onda kada je to najpotrebnije

Navijači Želje "položili ispit". FK Željezničar

M. K.

9.2.2022

FK Željezničar dostigao je broj od 10.000 aktivnih članova u 2022. godini, objavili su iz ovog kluba putem svog Facebook profila.

"Jubilarni i posebni 10.000. član Želje je Udruženje navijača FK Željezničar - pokretač kampanje članstva", javili su iz tabora "Plavih".

Iz Udruženja navijača FK Željezničar poručili su da je akcija učlanjenja u klub sa Grbavice još jednom pokazala njihovu snagu i zajedništvo onda kada je to najpotrebnije.

Plavi su od početka 2022. godine uspjeli dobiti 10.000 aktivnih članova, što je rekordan broj u tako kratkom periodu.

- Naša tradicija nas uči da uvijek težimo ka boljem i iznalazimo mogućnosti da nadmašimo vlastiti uspjeh, poručili su iz Udruženja, a potom postavili novi cilj.


- Uvidjevši kapacitete, zainteresovanost i volju navijača da pomognu Klubu da prebrodi finansijsku situaciju u kojoj se nalazi, prag i cilj od 10.000 članova podiže se na 15.000! Željo je naš i to smo proteklih dana dokazali masovnim odzivom. Ponašanje navijača od početka ove akcije dovoljan je pokazatelj koliko su Željini navijači osjetili ozbiljnost situacije, navodi se.

Navijači "Plavih" kažu da je uspjeh napravljen, ali ne i kompletiran.

- S ovim brojem članova uspjeh je napravljen, ali nije kompletiran i nije naš najveći domet. Naše mogućnosti su mnogo veće od ovoga što smo postigli u ovih desetak dana. Ukoliko si već član Kluba, podstakni komšiju, člana porodice, poslovnog kolegu, animiraj prijatelje! Razlika između nemogućeg i mogućeg je u odlučnosti!, dodaje se.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.