NAPUSTIO UKRAJINU

Bivši hrvatski reprezentativac: Probudile su nas eksplozije i sirene, baš kao nekad u Hrvatskoj

Srna je uspio napustiti zemlju zajedno sa fizioterapeutima koji godinama rade u klubu iz Donjecka

Vukojević opisao strahote iz Ukrajine. PIXSELL

M. K.

26.2.2022

Stranci koji žive u Ukrajini masovno napuštaju tu zemlju zbog rata koji je buknuo tamo prije nekoliko dana, a među njima je veliki broj sportskih radnika iz cijelog svijeta.

Hrvatskim medijima se jučer javio bivši kapiten "Vatrenih" Darijo Srna, sportski direktor i legenda Šahtara, koji je bio u skloništu u Kijevu.

Srna je uspio napustiti zemlju zajedno sa fizioterapeutima koji godinama rade u klubu iz Donjecka, Bojanom Radanovićem i Igorom Grškovićem. Njih trojica su se zaputili prema Mađarskoj, javljaju hrvatski mediji.

Ranije je u Zagreb automobilom preko Moldavije pa avionom iz Rumunije stigao Ognjen Vukojević, bivši hrvatski reprezentativac, a danas aktuelni pomoćni trener kijevskog Dinama.

- Sve je nesigurno. Vidite i sami šta se događa. 20 sati puta i evo, hvala Bogu, tu sam. Ali, tamo su ostali moji igrači, moji prijatelji, cijeli život sam tamo. Jedva čekam da se vratim, ali u mirnu Ukrajinu, rekao je Vukojević za HRT i opisao što se događalo u posljednja 24 sata u Ukrajini.

- U trenutku napada bili smo u trening-kampu, ali već smo znali da je to neizdrživo. Vratili smo se s priprema iz Turske, a kad vas u pet ujutro probude eksplozije i sirene.... To smo već prošli u Hrvatskoj, a sada drugi put. Vjerujem da to više nikad neću doživjeti, dodao je.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.