BORDO PORODICA

Suljić: Znamo kakva je situacija u Evropi, ali novac ne može kupiti sreću u Sarajevu

Mnogi su mi govorili da sam budala što sam se vratio u Sarajevo, ali moje srce je odlučilo tako

Asmir Suljić. Arhiva

Piše: G. Š.

1.3.2022

Novi-stari krilni napadač Sarajeva Asmir Suljić optimista je pred sutrašnju duel (17 sati) sa starim rivalom iz Tuzle - Slobodom, u okviru četvrtfinala Kupa BiH (prva utakmica).


Zrinjski je napravio veliku prednost

- Svaku utakmicu igram sa istom motivacijom, rekao je Suljić i dodao:

- Zrinjski je napravio veliku prednost, ali mi ćemo se boriti do kraja i u prvenstvu, ali realno šanse su nam veće za izlazak u Evropu preko Kupa. Pokušat ćemo na oba fronta da ostvarimo svoje ciljeve.

Također, na današnjoj press konferenciji je istakao i ovo:

- Mnogi su mi govorili da sam budala što sam se vratio u Sarajevo, ali moje srce je odlučilo tako. Vratio sam se da osvojim trofej. Prvi put kad sam bio u Sarajevu nisam osvojio ništa... Premijer liga se poboljšala, podigla na viši nivo, ali ima stvari koje se moraju promijeniti, ali svakim danom se radi na tome i ja se nadam da će u budućnosti to da izgleda bolje.


Srce je odlučilo tako

Na pitanje zašto su mu govorili da je budala, Suljić je odgovorioe:

- Svi odavde teže da odu u Evropu, a ja sam se vratio iz Evrope u Sarajevo. Srce je odlučilo tako. Da sam razmišljao o novcu i sreći tamo, ostao bih u Evropi. Meni je sreća Sarajevo i ja sam se vratio da sa Sarajevom osvojim trofej. Znamo kakva je situacija u Evropi, ali novac ne može kupiti sreću u Sarajevu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.