LIVERPUL

Klop: Titula? Nemam dovoljno kapaciteta za sve te scenarije

Uživam u momentu, ali ne i u pitanjima o trofejima, rekao je Klop

Jirgen Klop. Arhiva

G. Š.

4.3.2022

Menadžer Liverpula Jirgen Klop (Jurgen Klopp) ne želi da učestvuje u temama koje se tiču trke za šampionsku titulu i ističe da mu je najvažniji samo naredni meč. "Redsi" imaju šest bodova manje i utakmicu manje od lidera Mančester sitija, pa se očekuje žestoka borba za pehar Premijer lige. Klop, ipak, ne razmišlja o tome.

- Uživam u momentu, ali ne i u pitanjima o trofejima, rekao je Klop i dodao:

- Mislim samo o narednoj utakmici i zaista želim pobjedu u njoj. Ako izgubimo, vjerovatno ćete doći i reći da je trka gotova. Nemam dovoljno kapaciteta za sve te scenarije. Ne mogu da mislim o tome šta sve možemo da osvojimo do kraja sezone. Pametan sam toliko da sam u stanju da mislim samo o jednom meču, objašnjava Nijemac.

Naredni meč je protiv Vest Hema, koji gostuje na Enfildu u okviru 28. kola. Prilika je to da se "Crveni" osvete za poraz u prvom dijelu sezone (2:3).

- Nismo bili svoji u toj utakmici. Barem ne 100 posto. Moramo da odigramo mnogo bolje nego što je to bio slučaj u Londonu. Svjestan sam da je Vest Hem snažan tim, jako cijenim Dejvida Mojsa. Jasno mi je da moramo da budemo na najvišem nivou,  dodaje Klop.

Duel je na programu u subotu od 18.30 sati, uz prijenos na SK 1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.