UOČI DANAŠNJEG OKRŠAJA

Bivši kapiten Mančester junajteda iznenadio Ronalda i društvo: Nijedan igrač Junajteda ne bi imao mjesto u timu Sitija

Bit ću krajnje iskren. Da prođemo kroz postave: Diaš, Laport, Kanselo, Voker - svi su bolji od Junajtedovih defanzivaca, rekao je Nevil

Ronaldo: Nije u najboljoj formi. Twitter

E. Ć.

6.3.2022

Nekadašnji reprezentativac Engleske i bivši kapiten Mančester junajteda Geri Nevil (Garry Neville) govorio je uoči današnjeg mančesterskog derbija (17:30). 

Pomalo je iznenadio javnost kada je u analizi sastava obje ekipe rekao da nijedan fudbaler Mančester junajteda ne bi imao mjesto u početnom timu Sitija, pa čak ni Kristijano Ronaldo (Cristiano).

- Bit ću krajnje iskren. Da prođemo kroz postave: Diaš (Dias), Laport (Laporte), Kanselo (Cancelo), Voker (Walker) - svi su bolji od Junajtedovih defanzivaca - istakao je Nevil, te nastavio:

Vezni red: Fernandinjo (Fernandinho), Rodri bolji su od Junajtedovih defanzivnih veznih igrača, a Bernardo Silva, Gindogan (Gundogan).... Bruno Fernandeš jedini je iz sastava Junajteda koji bi se mogao uzeti u obzir ako ocjenjujemo posljednjih 12 do 18 mjeseci. Ali na drugoj strani De Brujne (De Bruyne), Bernardo Silva, Marez (Mahrez), Foden, Sterling... Trenutno ne mogu da odaberem Bruna Fernandeša umjesto Bernarda Silve ili De Brujnea - poručio je Nevil.

Posebno se dotakao Kristijana Ronalda, rekavši da u trenunoj formi Portugalac ne bi imao mjesto u početnih 11 tima koji sa klupe predvodi Pep Gvardiola (Guardiola).

Inače, Mančester siti je veliki favorit danas. Kladionica Mozzart je na pobjedu "Građana" odredila kvotu 1.45, dok je pobjeda Mančester junajteda vrijedna čak koeficijenta 8.00. Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.