SKANDAL U SRBIJI

Partizan slavio golom s bijele tačke, u Zvezdi ogorčeni: Sve podsjeća na 2017. kada nam je oteta titula

Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala poslije poziva iz VAR sobe pobijedio i nezasluženo uzeo tri boda, smatraju u Crvenoj zvezdi

Sporni momenat u duelu Partizana i Spartaka. Printscreen

M. K.

6.3.2022

Fudbaleri Partizana pobijedili su Spartak iz Subotice (0:1) u 26. kolu Superlige, u utakmici koja je po pisanjima pojedinih srbijanskih medija, ali i reakcijama tamošnje fudbalske javnosti, bila sve samo ne regularna. 

Oglasila se potom Crvena zvezda koja smatra da je penal koji je dosuđen Partizanu u finišu meča bio skandalozan, te da nije postojao. 

Iz kluba s Marakane, ukazali su na sudiju Lazara Lukića kao krivca za takav epilog, kao i na selektora reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija.

- Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala poslije poziva iz VAR sobe pobijedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podsjeća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsjednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsjednik Saveza Dragan Stojković.

- Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu. Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Tražimo hitnu smjenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima, poručili su iz Zvezde, prenosi Nova.rs.

Spornu situaciju koja je podigla prašinu u srbijanskom fudbalu možete pogledati OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.