VJEČITI DERBI U KOMŠILUKU

Hajduk i Dinamo osvojili po bod u siromašnom poljudskom derbiju: Gojak starter, Menalo ušao u igru

Jednu od najboljih prilika za Dinamo propustio realizirati bh. reprezentativac Amer Gojak, kada je pred kraj prvog poluvremena

Treneri su napravili svoje, ali gledaoci sigurno neće pamtiti splitski derbi po igri i uzbuđenjima. NK Hajduk

Piše: G. Š.

12.3.2022

Hajduku i Dinamu po bod u siromašnom poljudskom derbiju (0:0). "Modri" samozatajni, Hajduk bez snage da u visokom ritmu odigra veći dio utakmice, a time da dođe i do pobjede s kojom bi smanjio razliku na vrhu. Golman Hajduka Kalinić bio jer bez prave odbrane, a Livaković sa dvije dovoljno govori koliko je utakmica ostala zarobljena u taktičkim okovima.

Činjenica je da su treneri napravili svoje, ali gledaoci sigurno neće pamtiti splitski derbi po igri i uzbuđenjima. Dekor Poljuda ponovno je nadmašio izdanje s travnjaka, a nakon splitskog remija najveći profit u nedjelju mogu izvući Rijeka i Osijek sa prestizanjem Dinama, analizira SN. 

Mogu dakako još više pobjeći Hajduku koji je poslije derbija ostao s Modrima na "minus pet", ali obje ekipe će pravu dimenziju remija iz derbija znati tek nakon nedjeljnih dvoboja. Međutim jasno je da je Hajduk još jedan korak dalje od borbe za prvo mjesto.

Jednu od najboljih prilika za Dinamo propustio realizirati bh. reprezentativac Amer Gojak, kada je pred kraj prvog poluvremena šutirao tik pored gola domaćih.

Inače, Gojak je odigrao cijeli meč, a njegov saigrač iz reprezentacije BiH Luka Menalo ušao u finišu meča umjesto Ristovskog.

Analiza derbija. Sofascore

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.