REPREZENTACIJA BIH

Musa: Nismo razgovarali o detaljima sa selektorom

Za sada sve ide kako smo planirali, poručio Petevov pomoćnik

Musa: Nadam se da ćemo proći bez povreda. N/FS BiH

A. V. / Fena

22.3.2022

Seniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja pripreme u Trening centru u Zenici, gdje su sinoć odradili i prvi trening pred dvije prijateljske utakmice koje će, u narednih sedam dana, odigrati na Stadionu Bilino polje.

Prvi meč protiv Gruzije igra se u petak, 25. marta, a protiv Luksemburga u utorak, 29. marta, sa početkom u 20.45 sati. Selektor Ivajlo Petev (Ivaylo) sinoć na treningu nije imao Anela Ahmedhodžića, koji je stigao i danas će već trenirati s ekipom, a očekuje se i dolazak Siniše Saničanina, koji je sinoć igrao za beogradski Partizan.

- Čekamo još Saničanina, on je jučer igrao popodne utakmicu za Partizan. Igrali su u Surdulici tako da njega očekujemo u toku dana. Vjrerovatno će raditi po posebnom programu. Znači, radit će regeneraciju. Svi ostali igrači će biti u trenažnom procesu. Za sada sve ide kako smo planirali - kazao je pomoćni trener Slaven Musa.

Najavljuje kako će, sigurno, svi dobiti priliku za igru, ali da još nisu "razgovarali o detaljima sa selektorom", kako će igrati te dvije utakmice.

- Ja se nadam, uvijek to govorim, da ćemo proći bez povreda, da će svi igrači biti spremni i da će na najbolji način iskoristiti minutažu koju će dobiti- bilo na jednoj ili drugoj utakmici- kazao je Musa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.