FRANCUSKA

Neopreznim komentarom na okupljanju "Trikolora", Mbape najavio selidbu iz Pariza

Kamere su snimile trenutak kada su se pozdravili Mbape i Pogba, koji su obavili kratak i diskretan razgovor

Pogba i Mbape na treningu Francuza. AFP

M. K.

22.3.2022

Selekcija Francuske se okupila u ponedjeljak u trening kampu "Klerfontejn" uoči prijateljskih duela koje igraju u narednim danima

Na okupljanju se pojavio i jedan od najboljih igrača ove selekcije, Kilijan Mbape (Kylian Mbappe), a zanimljiva situacija desila se prilikom dolaska Mbapea u hotel u reprezentativnom kampu ove ekipe.

Naime, kamere su snimile trenutak kada su se pozdravili Mbape i Pogba, koji su obavili kratak i diskretan razgovor, ali koji nije prošao nezapaženo.

Kako tvrde španski i francuski mediji, veznjak Mančester junajteda pitao je Mbapea kako ide kod njega, a Kilijan je sa osmijehom odgovorio: "Sit sam svega..."


Ova kratka Mbapeova rečenica bi mogla značiti kao signal za njegov konačni odlazak iz PSG-a gdje se već mjesecima na Mbapea vrši pritisak oko odlaska u Real Madrid i gdje je Francuz, vjerovatno, zaista sit svega.

Inače, i Pogba i Mbape su se nedavno oprostili od Lige prvaka jer su Mančester junajted i PSG eliminisani u osmini finala, što je samo pojačalo priče od zasićenju Mbapea, ali i odlasku Pogbe iz Engleske.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.