ŽIVOTNA UTAKMICA

Mihajlovićeva kćerka objavila emotivnu fotografiju: Podrška stiže sa svih strana

Ipak, najvažnija podrška u teškoj situaciji u kakvoj je Mihajlović jeste ona koju može da pruži samo porodica

Siniša Mihajlović. Arhiva

Kurir

26.3.2022

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je rastužio ljubitelje fudbala širom svijeta na konfereniji za medije na kojoj je otkrio da će morati ponovo da ide u bolnicu zbog teške bolesti koju je jednom već pobijedio. Mihajlović je saopštio da je "bolest zaista hrabra jer je odlučila da se vrati i bori s njim", a nakon konferencije neprestano mu stižu poruke podrške...

Oglasili su se brojni italijanski fudbalski klubovi sa porukom "Forca Siniša", podrška stiže i od navijača Bolonje, ali i ostalih ekipa. Ipak, najvažnija podrška u teškoj situaciji u kakvoj je Mihajlović jeste ona koju može da pruži samo porodica. Supruga Arijana i kćerke Viktorija i Virdžinija, reagovale su i na društvenim mrežama.

Arijana i Viktorija su na zvaničnom nalogu Bolonje ostavile srce u komentaru, dok je Virdžinija podijelila fotografiju na koju je dodala emotikon lava, aludirajući na mentalitet svog oca. Upravo je Virdžinija krajem 2021. godine usrećila Sinišu i čitavu porodicu Mihajlović. Mlađa od dvije kćerke se tada porodila, a stručnjak je postao deda. Virdžinija je ubrzo nakon prve fotografije podijelila i jednu na kojoj Siniša ponosno drži unuku, prenosi "Kurir".

Virdžinija krajem 2021. godine usrećila Sinišu i čitavu porodicu Mihajlović. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.