TRENUTAK GENIJALNOSTI

Svijet zadivljen Modrićevim potezom: Anri ga zamolio da "prestane", Ferdinand smatra da je to "ilegalno"

Pljušte pohvale za hrvatskog veznjaka

Modrić: Potez utakmice. AFP

A. V.

13.4.2022

Luka Modrić (36) očarao je svijet genijalnom asistencijom u sinoćnjem revanš susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Čelzija.

Hrvatski veznjak je vanjskim dijelom stopala proigrao Rodriga (Rodryga) i svom timu donio produžetke, u kojem su preko Karima Benzeme postigli još jedan gol za 2:3 i izborili polufinale.

Mnogi su s oduševljenjem komentirali Modrićevu majstoriju, a među njima i legende poput Tijerija Anrija (Thierry Henry) i Rija Ferdinanda (Rio).

Anri, proslavljeni golgeter Arsenala, Barcelone i reprezentacije Francuske, sada komentator CBS-a, u studiju je govorio o potezu utakmice.

- Svaka čast Benzemi i Rodrigu, moramo pričati o njihovim lijepim golovima, ali Luka Modrić... Molim te, prestani! - rekao je Anri, koji se nije mogao načuditi Realovoj vremešnoj desetki.

- Taj tip ima 50 godina! Zašto i dalje može izvoditi ovakve poteze? To je čudesno.

Modrićevim potezom ostao je zapanjen i Ferdinand, legendarni stoper Lidsa, Mančester junajteda i Engleske, koji je stručni komentator BT Sporta.

- To dodavanje Luke Modrića razlog je zašto sam izgubio glas! To što on radi... ma, to je ilegalno! Vrištao sam Luka, Muka, kako god da mu je ime. Fenomenalno!

Fabricio Romano (Fabrizio), poznati italijanski novinar, ovako je vidio Modrićevu asistenciju: 

- Dodavanje Luke Modrića trebalo bi biti izloženo u muzeju. To nije fudbal - to je umjetnost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.