LIGA PRVAKA

Problemi u Real Madridu: Odbrana znatno oslabljena na Etihadu

Problemi po Anćelotija se tu ne završavaju

Karlo Anćeloti. Arhiva

G. Š.

23.4.2022

Sigurnosni alarm u Madridu je upaljen. Karlo Anćeloti (Carlo Ancelotti) bi na megdan Mančester sitiju u utorak na Etihadu (21 sati) mogao da izađe sa prilično okrnjenom odbranom, pošto su pod upitnikom David Alaba i Kazemiro (Casemiro).

Alaba je povredu primicača zaradio prilikom gostovanja Osasuni u prošlom kolu, dok se Brazilac povrijedio na treningu prošlog utorka. Prethodno je zbog suspenzije propustio meč sa Seviljom, a zbog nelagodnosti ga nije bilo ni na putu za Pamplonu. Ljekarski tim Reala je skoncentrisan da ga vrati u pogon za meč sa Sitijem, ali prema pisanju španskih medija postoji ozbiljna sumnja da će se to dogoditi.

Problemi po Anćelotija se tu ne završavaju, s obzirom da još nije poznato ni da li Ferlan Mendi (Ferland Mendy) uspjeti da se potpuno oporavi do okršaja na Etihadu. Blage povrede imaju i Luka Jović i Marijano Dijaz (Mariano Diaz), dok bi potpuno spreman trebalo da bude Geret Bejl (Gareth Bale).

Real je odušvio plasmanom u polufinale Lige šampiona, a sada će na djelu, protiv jedne od najjačih ekipa u Evropi, morati da pokaže da li je kadar za napad na trofej. Problemi sa odbranom bi u značajnoj mjeri mogli da odrede njihove mogućnosti u polufinalu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.