SPORTMEDIASET

Zlatan Ibrahimović posjetio Rajolu u milanskoj bolnici

Više italijanskih medija objavilo je danas da je 54-godišnji fudbalski super agent preminuo u bolnici nakon duge bolesti

Rajola i Ibrahimović sarađuju niz godina. dailymail.co.uk

M. K.

28.4.2022

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović posjetio je danas svog agenta Minu Rajolu (Raiola) u bolnici San Rafaele u Milanu, nakon masovnih izvještaja o njegovom zdravlju, javljaju italijanski mediji.

Više italijanskih medija objavilo je danas da je 54-godišnji fudbalski super agent preminuo u bolnici nakon duge bolesti.

Na kraju je doktor u milanskoj bolnici, Alberto Zangriljo (Zangrillo), otkrio da je Rajola još živ, ali u teškom stanju.

Kako prenosi SportMediaset, jedan od najvrijednijih Rajolinih klijenata, Zlatan Ibrahimović, danas poslijepodne posjetio je Rajolu u bolnici u Milanu.

Ne treba posebno napominjati da legendarnog švedskog napadača Rajola već duže vrijeme zastupa, a i privatno su prijatelji.

Trenutno stanje Rajole medijima ostaje pomalo nejasno i mnogi strahuju da će u nekom trenutku Mino uskoro preminuti od posljedica bolesti, zbog koje je bio u bolnici već oko četiri mjeseca, pišu Italijani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.