SERIJA A

Tudor: Milan ne bi trebao biti lider, već treći ili četvrti

Želimo ostaviti dobar dojam jer će svi gledati tu utakmicu - imamo veliku motivaciju, rekao je hrvatski trener

Igor Tudor. Arhiva

G. Š.

7.5.2022

I dalje je u toku velika bitka za titulu u italijanskoj Seriji A. Inter je trenutno prvi, no ima utakmicu više od Milana koji bi u slučaju pobjede ponovo zasjeo na vrh. Tu utakmicu Milan našeg Radeta Krunića igra protiv Verone (nedjelja - 20.45 sati) koju trenira hrvatski strateg Igor Tudor.

- Kada pogledate imena u njihovoj ekipi, oni bi trebali biti treći ili četvrti na tablici, rekao je Tudor na pres-konferenciji pred duel sa "Rosonerima" i dodao:

- To je dokaz da Stefano Pioli i klub rade vrlo dobro jer se bore za naslov. Već drugu godinu zaredom su u vrhu. Želimo ostaviti dobar dojam jer će svi gledati tu utakmicu - imamo veliku motivaciju. Još uvijek možemo postaviti rekord po broju osvojenih bodova u Serie A. Moramo sami sebe tjerati naprijed, stalno napredovati i to nam je uvijek vodilja.

Također, Tudor je prokomentirao nadimak njegovog kluba Fatalna Verona, koja je dva puta oduzela naslov Milanu.

- Naravno da smo svjesni toga. Želimo biti fatalni, ali orijentirani smo na sadašnjost. Znamo da će tenzije biti veće nego inače, ali moramo se stalno podsjećati da je to još jedna prvenstvena utakmica, zaključio je Tudor.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.