LEGENDA JUNAJTEDA UPLAŠENA

Bekamovi na meti žene koja tvrdi da je biološka majka Dejvidove kćerke

Ujedno i optužuje Bekama i Viktoriju da joj je ukrao jajne ćelije

Bekova kćerka na medi neuračnljive osobe. TWITTER

M. K.

20.5.2022

Nekadašnju englesku fudbalsku zvijezdu Dejvida Bekama (David Beckham) i njegovu porodicu opsjeda, navodno, neuračunljiva žena koja tvrdi da je biološka majka njegove kćerke Harper Seven.

Ujedno i optužuje Bekama da joj je ukrao jajne ćelije.

Kako navodi ugledni BBC, Bekam se osjeća ugroženo i uplašen je za sigurnost svoje porodice, jer se žena više puta pojavila u školi njegove kćerke kako bi pokušala razgovarati s njom te je slala pisma bivšem igraču Mančester junajteda.

Osim toga pokušala je i provaliti u Bekamove posjede u Londonu i Oksfordšajru 9. jula i 9. septembra 2021., uvjerena da je u romantičnoj vezi s Bekamom, te da su on i njegova supruga Viktorija ukrali njene jajne stanice.

Na saslušanju pred sudom u Vestminsteru, ona se izjasnila da nije kriva za uznemiravanje i suočit će se sa suđenjem u julu.

- Dejvid se osjeća uplašeno za sigurnost svoje porodice i vjeruje da je ovo ponašanje ciljano i zastrašujuće. Kaže da ne poznaje optuženu i da ona nije majka njegove djece, rekla je tužiteljica Arizuna Asante.

Iako izvjesna Bel nije sposobna za suđenje, prema njenoj advokatici upućen je zahtjev da Bekamovi budu pozvani kao svjedoci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.