BOCNUO MILIJARDERA

Tuhel smatra da novi vlasnik donosi nesreću: Sljedeće sezone gledat će Čelsi, ali na ESPN-u u Los Anđelesu

I bio je u finalu na Vembliju? Kad bolje razmislim, možda će, kada se posao završi i on bude naš vlasnik, postati sretna amajlija, kaže Tuhel

Tuhel sumnja da Boli donosi nesreću. AVAZ

M. K.

21.5.2022

Tomas Tuhel (Thomas Tuchel) dat će budućem novom vlasniku Todu Boliju (Toddu Boehlyju) još jednu priliku da bude sretan za Čelzi, pišu kroz šalu engleski mediji, te dodaju kako Tuhel razmišlja o protjerivanju američkog biznismena na drugu stranu Atlantika na dane utakmica Čelsija.

Naime, prva posjeta Bolija na Stemford Bridžu desila se kada je londonski tim upisao poraz od Real Madrida rezultatom 1:3 u četvrtfinalu Lige prvaka.

Također je bio na terenu i kada je Čelsi upisao razočaravajući remi 2:2 s Vulvsima.

Boli je bio na Vembliju gdje je gledao kako  Liverpul pobjeđuje Plavce na jedanaesterce kako bi im oteo FA kup, te je pratio i remi 1:1 s Lesterom u četvrtak navečer.

- Je li opet bio ovdje?, pitao se Tuhel nakon duel s Lesterom.

- Pa to je jasan znak! Sljedeće sezone on će Čelsi gledati na ESPN-u iz Los Anđelesa, to je jasno. Tako mora biti. I bio je u finalu na Vembliju? Kad bolje razmislim, možda će, kada se posao završi i on bude naš vlasnik, postati sretna amajlija koja nam je potrebna, pa mu možda damo još jednu zaslugu, poručio je Tuhel. a prenose engleski mediji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.