PREDAVANJE O FUDBALU

Papac, Džidić i Šilić dovode Ovena u Mostar

Fudbalsku konferenciju organizuje Ivo Džidić, nekadašnji nogometaš Zrinjskog i Dinama

Oven je poznato ime u evropskom fudbalu. Agencije

M. K.

2.6.2022

U Mostaru, u Arena Sport centru, 11. i 12.juna nogometni treneri iz BiH i regiona imat će priliku uživo kroz predavanja na Football Conference upoznati glavnog gosta i predavača Adama Ovena (Owen) (PhD), Uefa Pro trenera, trenutnog tehničkog direktora Leha iz Poznana.

Fudbalsku konferenciju organizuje Ivo Džidić, nekadašnji nogometaš Zrinjskog i Dinama, danas jedan od najuspješnijih nogometnih menadžera.

Dolazak uglednog gosta i predavača poslastica je za struku i bh. nogomet.

- Poštovani, 11. i 12. juna u Arena Sport Centru u Mostaru održat će se fudbalska konferencija. Adam Oven je gost predavač u sedam nacionalnih saveza. U svojoj karijeri obavljao je razne funkcije u poznatim klubovima, kao što su: Rendžers, Seltik, Benfika, Servete, Sijetl Saunders i nacionalnim selekcijama Velsa, Engleske i Finske. Do sada je u svojoj uspješnoj karijeri osvojio 11 različitih trofeja.

Konferencija će trajati dva dana. DRUŠTVENE MREŽE

Osim što je surađivao s velikim igračkim imenima iz nogometnog svijeta, poput Gereta Bejla (Gareth Bale), Havijera Maskerana (Javier Mascherano) i Arona Remzija (Aaron Ramsey), Oven je i autor preko 80 naučnih radova i dvije bestseller knjige na temu nogometa. Kroz dvodnevni seminar obrađivati će se teme poput razvoja modela igre, trenerskog pristupa, fizičkog razvijanja igrača itd.

Interaktivan koncept konferencije otvara vam prostor za pitanja i praktične primjere.

Program konferencije obogatit će i dva gosta predavača, poznata trenerska imena, koja će prenijeti svoja znanja i iskustva.

Sudionicima seminara biti će dostupan sav materijal sa predavanja kao i certifikati po završetku istog. Organizatori ovog projekta su Saša Papac i Dalibor Šilić, bivši reprezentativci BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.