PREMIJER LIGA BIH

Danas počinje nova era FK Sarajevo: Besplatan ulaz na sjevernu tribinu

Otvaramo Sjever za utakmicu protiv Sloge, a zauzvrat očekujemo dlanove, srce i ljubav prema klubu, istakli su iz sarajevske Titove 38b

Dal Varešanović: Adut bordo tima. FK Sarajevo

Piše: G. Š.

30.7.2022

Večeras svi bordo fudbalski putevi ponovo vodena Olimpijski stadion „Asim Ferhatović Hase“, gdje fudbaleri Sarajeva protiv dobojske Sloge igraju prvu domaću prvenstvenu utakmicu u sezoni 2022/23.


Besplatan ulaz

- Ulaznice za utakmicu 3. kola m:tel Premijer lige BiH između Sarajevo i Sloga Doboj, koja će biti odigrana na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase“ u subotu od 21 sat, puštene su u prodaju, potvrđeno je iz sarajevske titove 38b.

Prodaja ulaznica vrši se danas od 9 do 20 sati u Bordo Fan šopu (Maršala Tita 38/b).

- Kupovina ulaznica omogućena je online putem opcije “print at home” ili na stadionu Koševo dva sata prije početka utakmice, odnosno od 19 sati. Cijene ulaznica su: tribine “Istok” i “Zapad” po 10 KM, “Zapad galerija” 20 KM i VIP tribina 100 KM. Ulaz na tribina “Sjever Vedran Puljić” je besplatan. Svi na Koševo, istakli su iz FK Sarajevo.

Protekla bordo sezona nije ispunila očekivanja, ali su izabranici novog šefa stručnog štaba Feđe Dudića u novu takmičarsku godinu ušli sa dobrom igrom i pobjedom (3:1) na gostovanju protiv našeg velikog rivala – Borca u Bosanskom Novom.

- Ljubitelji fudbala su sigurno poželjeli posjetiti naš najveći stadion i zbog toga je, između ostalog, donijeta odluka da će sjeverna tribina biti otvorena za najvatrenije navijače. Naš cilj je da budemo zajedno, da igrači na terenu daju maksimum, a da navijači to prepoznaju i dolaze na utakmice. Kao najveći klub u BiH na Koševu ćemo goste dočekati otvorenog srca i pokazati veličinu FK Sarajevo. Mi ćemo biti primjer kako se trebaju ponašati i ljudi iz uprave i navijači prema suparnicima, službenim licima i svima koji budu dolazili na stadion. Preuzimamo odgovornost za svaki propust, a očekujemo da gostoprimstvo bude uzvraćeno. Vrijeme je da fudbal ujedinjuje ljude i FK Sarajevo zbog toga pravi prvi korak - istaknuto je iz FK Sarajevo.


Stara slava

Bliži se početak zamjene travnjaka na Koševu, a onda će se bordo tim privremeno preseliti u Zenicu.

- Otvaramo Sjever za utakmicu protiv Sloge, a zauzvrat očekujemo dlanove, srce i ljubav prema klubu. U narednim utakmicama očekujemo naše navijače u Zenici dok se travnjak na Koševu ne dovede na nivo kakav zaslužuju naši igrači, njihovi suparnici, ali i navijači. Postanite član, budite dio FK Sarajevo, preuzmite i vi obavezu, vrijeme je da naš klub povedemo putem stare slave.

Počinje nova era FK Sarajevo, budite dio ove predivne priče. Na Koševo vas pozivaju igrači, stručni štab i Uprava na čelu sa predsjednikom Ismirom Mirvićem.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.38. Pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu i odigraj online. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.