TRENER LIVERPULA

Klop se naljutio: Malo je nedostajalo da zovem u program, ti komentari su bili toliko loši

Da sam u Junajtedu, poslije ove utakmice bih razmišljao u stilu: "Znaš šta, Ten Hag, pakuj se", rekao je Agbonlahor

Klopp: Ako bivši fudbaleri tako govore, šta onda očekivati od drugih. Twitter

E. Ć.

19.8.2022

Trener Liverpula Jirgen Klop (Jurgen Klopp) rekao je kako se naljutio tokom prijenosa utakmice Brentford - Mančester junajted (4:0), te da mu je malo nedostajalo da zovne program TalkSportsa.

Iznervirao ga je bivši reprezentativac Engleske Gabrijel Agbonlahor, koji je, komentarišući težak poraz "Crvenih đavola", rekao kako bi poručio treneru tog tima da se pakuje. 

Da sam u Junajtedu, poslije ove utakmice bih razmišljao u stilu: "Znaš šta, Ten Hag, pakuj se". Imao je pripreme, a startovali su sezonu očajno, na terenu kao da su stranci - rekao je Agbonlahor.

Klop je bio ljut zbog izjava Agbonlahora, a podsjetio ga je da je s Aston Vilom izgubio od njegovog Liverpula 6:0. Bilo je to u meču odigranom 16. februara 2016. godine, a "Redsi" su kao gosti slavili pogocima Danijela Staridža (Sturridge), Džejmsa Milnera (James), Emrea Džana (Can), Divoka Oriđija (Divock Origi), Natanijela Klajna (Nathaniel Clyne) i Koloa Turea (Toure).

- Zaboravljamo koliko je Brentford dobar. Ti njegovi komentari su bili toliko loši… Gabi… Izgubio je od nas 6:0 u mojoj prvoj godini ovdje, ne sjećam se baš da je on bio "čudovište u smislu mentaliteta" na terenu. 

Ono što je on rekao u Junajtedu, malo mi je nedostajalo da pozovem i da mu kažem: "Potpuno si zaboravio da si bio igrač". Nevjerovatno mi je to bilo. Ako bivši fudbaleri tako govore, šta onda očekivati od drugih - izjavio je Klop.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.