FK SARAJEVO

UNFKS "Horde zla": Sada se dokazuje vjernost i ljubav prema klubu

Rezultati, igrači, uprave, treneri su prolazni, naši ideali su vječni

Horde zla. Arhiva

Piše: G. Š.

8.9.2022

Najvatreniji navijači FK Sarajevo - "Horde zla", uoči nedjeljnog derbija sa Širokim Brijegom (Zenica - 19 sati),  pozvali su sve pristalice kluba s Koševa na još veću podršku bordo timu.

- Nakon odrađenog gostovanja u Mostaru i novog poraza naše ekipe, pozivamo sve navijače FK Sarajevo da u što većem broju krenu u Zenicu na utakmicu u nedjelju. Iako su rezultati našeg tima jako loši, naša podrška mora biti sve veća. Sada se dokazuje vjernost i ljubav prema klubu. Rezultati, igrači, uprave, treneri su prolazni, naši ideali su vječni. Na posljednjoj utakmici na Koševu na matičnoj tribini sjever Vedran Puljić, istaknuta je parola; "Uvijek iste boje, naše ideale kroje." Parola nosi jaku poruku koju imamo priliku dokazati još jednom u nedjelju, saopćeno je iz Udruženja navijača FK Sarajevo - "Horde zla".

Navijači bordo tima će u Zenicu putovati organizovano

- Organizovan je prijevoz autobusima na utakmicu u Zenicu. Cijena iznosi 15 KM, a uplate se vrše u "Shopu" danas do 18 sati, kao i sutra od 13 do 18 sati, potvrđeno je iz UNFKS - "Horde zla".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.