NAPAD HULIGANA

Navijači razbili stakla na stadionu u Novom Pazaru

Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i naplate

Nadzorna kamera snimila huligane. Facebook

E. Ć.

20.9.2022

Nadzorna kamera snimila huligane. Facebook

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se saopćenjem nakon napada na njegove prostorije. Dvojica napadača razbili su staklo na biletarnici stadiona tima koji se takmiči u najelitnijem rangu srbijanskog fudbala.

- Kamere koje se nalaze u blizini objekta zabilježile su dva mladića sa fantomka i prekrivenim registracionim oznakama na motociklu, kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice. Uprava kluba je prijavila policiji cijeli slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta.

Radi se o predstavnicima dijela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara. Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i naplate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu - saopćeno je iz FK Novi Pazar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.