LIGA PRVAKA

Čačić: Nismo favoriti, ali tražit ćemo svoje prilike

Trener Dinama uoči meča trećeg kola sa Salzburgom

Čačić: Domaćin je pod malo većim pritiskom. Goran Stanzl/PIXSELL

A. V.

5.10.2022

U niti jednoj utakmici u grupi nismo favoriti, ali ćemo tražiti svoje prilike, tako će biti i sutra, naglasio je Dinamov trener Ante Čačić uoči večerašnjeg ogleda 3. kola E grupe Lige prvaka protiv RB Salzburga (18:45).

"Modri" gostovanje u Salzburgu dočekuju na drugom mjestu tabele s tri boda. Milan je na vrhu sa četiri boda, Salzburg na trećem mjestu ima dva, a na začelju je Čelzi s jednim bodom.

- Kada su izvučene grupe, bilo je rečeno kako će se između Salzburga i Dinama voditi borba za treće mjesto. Iza nas su dva kola i vjerujem kako će nakon iduće dvije utakmice situacija biti jasnija - kazao je Čačić.

- Domaćin je pod malo većim pritiskom, jer Dinamo ima bod više. Mi ćemo sve učiniti kako bi tako bilo i nakon sutrašnje utakmice. Igramo protiv kvalitetne momčadi, utakmice protiv Milana i Čelzija su pokazale da su stvarno dobri. Ali i mi smo pokazali da nismo uljezi u grupi.

Čačić je naglasio kako hrvatski prvak ima određenih poteškoća, pod upitnikom su Josip Mišić i Stefan Ristovski.

- Za Mišića još ima šansi, no za Ristovskog teško - izjavio je trener "Modrih".

Naglasio je kako austrijski prvak s mnogo igrača dolazi u završnicu.

- Salzburg ima veliku energiju, s velikim brojem igrača dolazi u završnicu, isto tako s velikim brojem igrača se brane i protiv njih nije lako igrati. Dinamo ima igrače koji imaju iskustvo i znanje i vjerujem da ćemo pronaći način kako se suprostaviti takvoj igri domaćina.

Mozzart Bet u večerašnjem meču favorizuje Salzburg, na čiju pobjedu nudi kvotu 1.80. Koeficijent na trijumf Dinama je 5.00.

Ostalu ponudu kladionice Mozzart Bet pogledajte ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.