PRIJATELJSKE UTAKMICE

Najveće kvote na Maroko i Crnu Goru

Šansu da predvodi napad "Sokolova" u Podgorici imat će Nikola Krstović koji se nije proslavio u Crvenoj zvezdi, ali igra odlično za slovački DAC Dunajsku Stredu

Nikola Krstović. FSCG

Piše: G. Š.

17.11.2022

Groznica Mundijala 2022. u Kataru trese ljubitelje najvažnije sporedne stvari širom planete. Dok brojimo sitno, pred nama su brojne prijateljske utakmice. Ovog četvrtka bukmejkeri Mozzarta su za vas izabrali dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su kečevi na Maroko protiv Gruzije i na Crnu Goru koja u Podgorici dočekuje Slovačku.

Maroki - Gruzija

Marokonci su izborili plasman na Mundijal u Kataru, ali je fudbalski stručnjak koji ih je odveo na veliku scenu  smijenjen. U pitanju je iskusni Vahid Halilhodžić... Razlog je nepozivanje glavnih zvijezda, prije svega Hakima Ziješa iz Čelzija...

Maroko će generalnu probu pred Mundijal i utakmice sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom imati protiv Gruzije u Šardži, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Afrička selekcja nije poražen već šest utakmica (četiri pobjede), dok su u odličnom ritmu i Gruzini koji nisu izgubili već 11 mečeva. Na klupi ove selekcije sjedi nekadašnji francuski reprezentativac Vili Sanjol, dok je prva zvijezda fantastično krilo Napolija Hviča Kvarachelija.

Crna Gora - Slovačka

Crne Gore i Slovačke neće biti na Mundijalu u Kataru. Šansu da predvodi napad "Sokolova" u Podgorici imat će Nikola Krstović koji se nije proslavio u Crvenoj zvezdi, ali igra odlično za slovački DAC Dunajsku Stredu. 

Za ovu akciju domaća selekcija ne može da računa na Stevana Jovetića, Igora Vujačića, Uroša Đurđevića i Seada Hakšabanovića. Tim Miodraga Radulovića je izgubio posljednje dvije utakmice u Ligi nacija, dok su Slovaci još gori, imaju dva neuspjeha i remi na prethodna tri meča.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 2.35. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.