BODRIT ĆE HRVATSKU

Kolinda Grabar-Kitarović će biti hit i u Kataru: Nosit će neobičnu nošnju, objasnila i zbog čega

Uostalom, why blend in when you can stand out? Ovo ide i za države i za pojedince, poručila je bivša hrvatska predsjednica

Grabar-Kitarović: U Rusiji bila jedna od najvećih navijačica Hrvatske. Igor Kralj / Pixsell

E. Ć.

18.11.2022

Nekadašnja predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bila je hit na prošlom Mundijalu koji je održan u Rusiji, a sudeći prema nošnji koju će nositi u Kataru, nema sumnje da će biti hit i na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu.

Grabar-Kitarović se odlučila za nošnju koja će u tkanju imati crvena i bijela polja, a kombinovat će je s koraljnom ogrlicom. Objasnila je i zbog čega je odlučila da bodri hrvatsku reprezentaciju u neobičnoj modnoj kombinaciji.

- Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. 

Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske - rekla je Grabar-Kitarović za Dnevnik.hr, te dodala:

- Uostalom, why blend in when you can stand out? Ovo ide i za države i za pojedince.


Grabar-Kitarović: Vidjet ćete me u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.