HILJADE LJUDI NA TRGU

Opet ustaški pozdrav: Publika u Livnu nakon govora Zlatka Dalića uzvikivala "Za dom spremni"

Hvala svima koji podržavaju reprezentaciju u Bosni i Hercegovini i regiji, rekao je Zlatko Dalić

U Livnu je večeras priređen doček Zlatku Daliću. MATKO BEGOVIĆ / PIXSELL

Piše: E. T.

22.12.2022

U Livnu je večeras priređen doček Zlatku Daliću, selektoru nogometne reprezentacije Hrvatske koja je osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Fešta je počela u 16 sati. MATKO BEGOVIĆ / PIXSELL

Fešta je počela u 16 sati, a oduševljenoj publici oko 18 sati konačno se pridružio Dalić.


Hvala i ljudima koji su ovo organizirali i mojim prijateljima glazbenicima koji su opet ovdje u Livnu, rekao je Dalić. MATKO BEGOVIĆ / PIXSELL

- Dobro večer svima. Veliko vam hvala na emocijama i strasti koju pokazujete meni i hrvatskoj reprezentaciji. Hvala svima koji podržavaju reprezentaciju u Bosni i Hercegovini i regiji. Hvala i ljudima koji su ovo organizirali i mojim prijateljima glazbenicima koji su opet ovdje u Livnu. Ja sam ponosan i sretan po ko zna koji put - rekao je Dalić pred oduševljenom masom u Livnu.


Nakon što je Dalić završio govor grupa mladića s jednog balkona povela je skandiranje zloglasnog ustaškog pozdrava Za dom spremni. MATKO BEGOVIĆ / PIXSELL

Nakon što je Dalić završio govor grupa mladića s jednog balkona povela je skandiranje zloglasnog ustaškog pozdrava Za dom spremni. Mladići na balkonu su vikali "Za dom", na što je veliki dio navijača na trgu odgovarao sa "Spremni!", piše Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.