POSLIJE POBJEDE U KATARU

Kamere snimile zanimljiv susret u tunelu: Martinez je pružio ruku Ljorisu nakon što je provocirao Francuze

Ljoris je branio od prve minute za Totenhem, dok je Martinez, koji se kasnije priključio svom timu nakon Mundijala, bio na klupi za rezervne igrače

Susret Ljorisa i Martineza u tunelu. Screenshot / Twitter

E. Ć.

1.1.2023

Aston Vila je danas kao kao gost savladala Totenhem rezultatom 2:0 u okviru 18. kola engleske Premijer lige, a na društvenim mrežama se pojavio snimak zanimljivog susreta Iga Ljorisa (Hugo Lloris) i Emilijana Martineza uoči utakmice.

Ljoris je branio od prve minute za Totenhem, dok je Martinez, koji se kasnije priključio svom timu nakon Mundijala, bio na klupi za rezervne igrače. Martinez je nakon pobjede Argentine nad Francuskom (4:3) provocirao mnoge francuske fudbalere, naročito Kilijana Mbapea (Kylian Mbappe) zbog čega je susret s kapitenom "Trikolora" bio zanimljiv.

Martinez je pružio ruku Ljorisu koji je, iako su mnogi navijači očekivali da će postupiti drugačije, odlučio da se pozdravi s argentinskim kolegom. Sudeći prema njegovom licu nije bio pretjerano oduševljen što se morao pozdraviti s Martinezom.





Inače, za Aston Vilu su danas pogađali Emilijano Buendija u 50. i Daglas Luiz (Douglas) u 73. minuti susreta. Totenhem je nakon ovog meča ostao na 5. mjestu sa 30 bodova, mjesto ispod je Liverpul sa 28 i utakmicom manje.

Aston Vila je trenutno 12 tim prvenstva sa 21 osvojenim bodom.

Standings provided by Sofascore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.