IMA 42. GODINE

Zlatan Ibrahimović se skinuo: Žene u transu zbog izvajanog tijela

Dodatnu pozornost privukao je brojnim tetovažama kojima je ukrasio tijelo

Piše: E. A.

3.1.2023

Zlatan Ibrahimović. Printscreen

Zlatan Ibrahimović u 42. godini se ponosno šepurio na plaži i pokazao kakve mišiće ime. Naime, ovaj fudbaler je u Miamiju, gdje provodi zimske dane, a svi prisutni su gledali u njegovo tijelo.

Slavni fudbaler je privukao veliku pažnju na jednoj od plaža u Miamiju, ali i paparaca koji su se našli u tome trenutku tu. 

41-godišnji Zlatan pokazao je svoju impresivnu građu i osunčani ten na odmoru koji provodi u SAD-u prije nego što se vrati svojim klupskim obavezama. Dodatnu pozornost privukao je brojnim tetovažama kojima je ukrasio tijelo.


Nedavno se našao u središtu pozornosti nakon što je ruska influencerica Lina Šhok (Shokh) na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju sa zanimljivim opisom.

- Ne mogu više skrivati našu romansu! - napisala je tada.

Da se, naravno, radi o šali, Lina je potvrdila još jednom fotkom koju je podijelila u svojim pričama na Instagramu i na kojoj je pozirala s još jednim legendarnim nogometašem, koji je također došao na dodjelu nagrada u Dubai.

- Varam svojeg voljenog Ibrahimovića s Tottijem - napisala je uz fotku s Franćeskom (Francescom) Tottijem, na kojoj je označila i Ibrahimovića.


Helena Seger i Zlatan Ibrahimović. INSTAGRAM

Inače, Zlatan je od 2001. godine u sretnoj vezi s 11 godina starijom švedskom manekenkom Helenom Seger, s kojom ima i dvoje djece, sinove Maximiliana i Vincenta.

- Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo - izjavila je Helena u jednom od rijetkih intervjua.


Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli da ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Netipičnom ženom nogometaša čini je i to što nema zaposlene kućne pomoćnice.

Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima, a zajedno su prebrodili i brojne glasine o njegovim aferama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.