PREMIER LIGA

Čelzi 270 minuta nije zatresao mrežu prvaka Engleske: Može li večeras?

Mančester siti zaostaje osam bodova za liderom Arsenalom. Ne igra tim Pepa Gvardiole dobro ove sezone, ima samo jedan trijumf u prethodna tri kola

Prošle sezone u šampionatu oba puta je bilo 1:0 za tim iz Mančestera, dok je u šesnaestini finala Liga kupa bilo 2:0 za Siti. Twitter

Piše: G. Š.

5.1.2023

Zahuktava se klupska sezona poslije pauza zbog Mundijala 2022. u Kataru. Tokom novogodišnjih praznika tradicionalno je u epicentru Premijer liga. Bukmejkeri Mozzarta su za danas izdvojili dvojku na Mančester siti protiv Čelzija u derbiju šampionata Engleske.

Osim duela na Stamford Bridžu promo koeficijent je i na Osasunu koja u šesnaestini finala španskog Kupa kralja gostuje trećeligašu Himnastiku.

Mančester siti zaostaje osam bodova za liderom Arsenalom. Ne igra tim Pepa Gvardiole dobro ove sezone, ima samo jedan trijumf u prethodna tri kola. Prošle nedjelje "Građani" su napravili veliki kiks, odigravši neriješeno sa Evertonom na Etihadu. 


Tablice omogućuje Sofascore

Čelzi je očajan u ovom šampionatu, teško će i do borbe za Ligu šampiona. Grajam Poter je preuzeo kormilo od Tomasa Tuhela na startu sezone, ali ne ide nekadašnjem kormilaru Brajtona. I "Plavci" su prošle sedmice odigrali smao 1:1 u Notingemu protiv Foresta. Posljednjih godina tradicija je uz Siti koji je vezao tri pobjede protiv londonskog velikana. Prošle sezone u šampionatu oba puta je bilo 1:0 za tim iz Mančestera, dok je u šesnaestini finala Liga kupa bilo 2:0. "Plavci" 270 minuta nisu zatresli mrežu prvaka Engleske.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 4.60. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.