PREMIJERŠIP

Nevil: Arsenal neće biti šampion

Legenda Mančester junajteda Geri Nevil (Gary Neville) je uvjeren da je pad Arsenala neminovan, te da će oba kluba iz Mančestera preteći "Tobdžije"

Geri Nevil. Football365

G. Š.

16.1.2023

Legenda Mančester junajteda Geri Nevil (Gary Neville) je uvjeren da je pad lidera Arsenala neminovan, te da će oba kluba iz Mančestera preteći "Tobdžije".

Dežurni kritičar

- Ne, neće biti šampioni. Mančester siti će osvojiti titulu, a mislim da će Junajted biti drugi. Znam da će to iznervirati navijače Arsenala, ali... Radije bih da Arsenal osvoji ligu, nego Siti. Mislim da bi to bilo apsolutno senzacionalno za Premijer ligu, rekao je Nevil.

Nekadašnji as Junajteda, a danas dežurni kritičar svega i svakoga na Ostrvu, najavljuje da će Arsenal, kako kaže, u nekom trenutku, zapasti u težak period.

- Da li je moguće da nastavi u ovom ritmu? Mislim da nije. Realnost je da će Siti u jednom trenutku pobjeći. Vidjet ćemo tradicionalnu sezonu Premijer lige u kojoj jedan tim vodi, a onda će pasti - analizira Nevil, koji cijeni Mikela Artetu i stil igre koji gaji. No, više vjeruje "stari(ri)m liscima".

Odabrano društvo

- Mladim trenerima je teško da slome Kontea, Klopa, Gavrdiolu, Ančelotija, Murinja… I postanu jedan od njh. Ako Arteta uspije, bit će dio njihovog društva. Njegov tim igra odličan fudbal, ali mora da osvoji trofej, poručio je Nevil i pružio podršku Junajtedu.

- Držim fige svojima, Mančester junajtedu. Za mene je Siti osvojio previše titula - zaključio je legenda kluba sa Old Traforda.

Tablice omogućuje Sofascore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.