UMIT OZAT

Bivši trener Čelika objavio srceparajuće fotografije iz bolnice

Oče moj nemoj da spavaš, probudi se, probudi se oče moj, napisao je Ozat

Instagram

B. L.

18.1.2023

Nekadašnji trener Čelika iz Zenice Umit Ozat je prije nekoliko godina bio trener u našoj zemlji, ali se nije zadržao puno, niti proslavio svojim rezultatima. Trenutno je bez posla, a na Instagramu je mnoge rastužio objavama iz bolnice.

Ozat je krajem 2019. godine izabran za novog trenera Čelika što je mnoge iznenadilo jer je riječ o proslavljenom turskom igraču i reprezentativcu, ali se on u Zenici nije previše zadržao.

S Čelikom je odradio zimske pripreme, a kada je počeo drugi dio sezone Premijer lige na klupi zeničkog kluba bio je u svega nekoliko utakmica, te je odlučio da podnese ostavku i vrati se u Tursku.

Nakon što je napustio Čelik ovaj trener bio je na klupi Adana Demirspora i Ankaraspora, ali se ni u tim timovima nije previše zadržao jer nije imao baš dobre rezultate.

Ozat je bez trenerskog posla već skoro dvije godine nakon što je dobio otkaz u Ankarasporu, ali trenutno mu fudbal baš i nije najbitniji jer proživljava veliku porodičnu dramu.

Nekadašnji turski reprezentativac na Instagramu je prije nekoliko dana objavio fotografiju iz bolnice i potvrdio je da je njegov otac teško bolestan i da mu se stanje naglo pogoršalo.

Međutim, on je i sinoć objavio novu fotografiju iz bolnice i nažalost potvrdio je da situacija nije baš najbolja i da se još više pogoršalo stanje njegovog oca.

Ono što je mnoge natjeralo suze jeste poruka Ozata koju je objavio uz fotografiju dok drži svog oca za ruku.

- Oče moj nemoj da spavaš, probudi se, probudi se oče moj – napisao je Ozat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.